Uncategorized

Hoopers a Kalászi Kutyasulin!

Április 16-án hoopers alapozó tanfolyam indul a Kalászi Kutyasulin!

Pár szó a hoopers sportról. 😊

A hoopers most kezdi megvetni a lábait Magyarországon, bármilyen korú, fajtájú, habitusú kutyának ajánlott, mivel úgy van kialakítva, hogy ne terhelje a kutyát. A sportban nem kell ugrani, a kutyának kapukon, úgynevezett hoopok alatt kell átfutni a gazdi irányítása alatt egy előre meghatározott pályán, illetve hordókat kell kerülni, kúszón kell átfutni. A hoopers kúszó eltér az agilityben megszokott kúszótól, a mérete nagyobb és kizárólag egyenes vonalban használható, továbbá a pálya is áramvonalasan van kialakítva, nincsenek benne szűk fordulók. 😊

A hoopers sport a gazdit is kíméli, mivel a kutyát távolról kell a pályán irányítani, nem szükséges mellette futni a felvezetés során, magasabb szinten nem is lehet a szabályzat szerint, így már az elejétől arra törekszünk, hogy a pályán legfeljebb pár lépést sétálva kelljen a kutyát segíteni a mozgásban. 😊

Ez persze nem azt jelenti, hogy nincs benne kihívás vagy perspektíva! A hoopers ugyanúgy gyakorolható és fejleszthető, mint szinte bármelyik kutyás sport, és akár versenyezni is lehet benne.

Ha nincsenek verseny ambícióink, akkor is szuper választás a kutyánkkal való kommunikáció fejlesztésére, emellett szuper testmozgás, amivel akár idősebb kutyánkat is le tudjuk mozgatni és mentálisan is fárasztó a kutyák számára.

A tanfolyam időtartama 8 alkalom, 4 egymást követő hétvégén, részvételi díj 40 ezer Forint, ami átutalással rendezhető.

Az alapozó elvégzése után lehetőség van a kutyaiskolán klubrendszerben hoopers-ezni. Gyere hozzánk, akár hobby-, akár versenyszinten szeretnéd űzni ezt a sportot, és tagja szeretnél lenni egy szuper kutyás közösségnek! 

Jelentkezés a kalaszikutyasuli@gmail.com e-mailcímen, vagy a 06208227581 telefonszámon.

A tanfolyamra már lehet előzetesen jelentkezni. 😊

A tanfolyamon való részvétel feltétele a behívhatóság és helyben maradás!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s